Get Social With Us
 

Buro/info

Inmove Interieurarchitecten

 

Miquel Serlet

miquel@inmove-interieurarchitecten.be
0485 / 56 64 52 | 051 69 06 39
www.inmove-interieurarchitecten.be

Jacob Van Maerlantlaan 27, 8800 Beveren (Roeselare)

INMOVE INTERIEURARCHITECTEN

Inmove is een ontwerpbureau, en zoekt met de opdrachtgever naar de beweging die men wenst te beleven binnen het interieur.

De beleving en het pad wordt gecreëerd door een spel van uit gepuurde lijnen en vormen. Inmove legt het contact tussen de opdrachtgever en hun te beleven ruimte binnen en/of buiten.

 

VISIE

Van bij het eerste gesprek luisteren wij naar de gewenste behoeftes en verlangens van de opdrachtgever. Aan de hand van gespreken, visualisaties en cijfers wordt er hier naar gewerkt. Inmove streeft er naar om binnen de gewenste lijnen van de opdrachtgever te bewegen, en dit tot het gewenste resultaat te visualiseren en uit te voeren. Steeds zoeken wij naar verrassende elementen binnen het interieur, wat leidt tot een individualiteit van elk project. Het verhaal van de klant wordt één met het verhaal van het ontwerp. Het resultaat wordt een pad!

 

TEAM

Het inmove –team bestaat momenteel uit de zaakvoerder Miquel Serlet (interieurvormgever). Bij architecturale ingrepen wordt er beroep gedaan op architect Ruben Galle (ARG architecten). Samen staan ze in voor het ontwerp van interieur en/of architectuur.

 

GESCHIEDENIS

Het ontwerpbureau is gegroeid uit het bijberoep van Miquel Serlet, actief sinds 2003 en kreeg de naam m2sdesign, op hetzelfde ogenblik ook actief als interieurarchitect bij een winkel inrichtingsbedrijf te Zedelgem. In maart 2008 werd de keuze gemaakt om medewerker interieurarchitect te worden bij het architecten bureau G&G te Wielsbeke.. Hiernaast werden de eigen projecten verder uitgewerkt. Einde 2008 werd er gekozen om te gaan voor een samenwerking met DSM interior projects als interieurarchitect en projectleider. In 2013 wordt de keuze gemaakt om volledig zelfstandig het eigen bureau m2sdesign verder uit te bouwen, en deels freelance te werken voor DSM interior projects. In 2015 wordt m2sdesign Inmove-interieurarchitecten.